Samuel L. Jackson får Nick Fury-serie på Disney +

Marvel fortsetter å utvide sitt superheltunivers på Disney + med enda en original serie.

Variety skriver at Samuel L. Jackson kommer tilbake til det utvidede Marvel-universet, som Nick Fury, nok en gang. Men denne gangen får han sin egen TV-serie på Disney +. Jackson har spilt karakteren siden Iron Man fra 2008 og dukket opp så suent som i fjor i Marvel-filmene Captain Marvel, Avengers: Endgame og Spider-Man: Far From Home.

Informasjonen om den nye serien er fremdeles svært knapp. For øyeblikket er det bare klart at Jackson vil spille Nick Fury – med Kyle Bradstreet om bord som manusforfatter og produsent. Disney+ har ikke offisielt bekreftet nyheten.Forleden ble det også avslørt at Tatiana Maslany er klar for hovedrollen i She-Hulk.

Under Emmy Gala ble en første offisielle trailer fra WandaVision sluppet. Den får premiere på Disney+ i desember. Vi har tidligere også sett noen sniktitt av The Falcon and Winter Soldier og Loki. Den kommende Marvel-seriene Hawkeye, Moon Knight og Ms. Marvel er også under utvikling. Det er med andre ord bare et spørsmål om tid før vi har så mange Marvel-serier som vi har Marvel-filmer.