Teaseren til «Borat 2» er nå ute

Amazon Prime Video har sluppet den første teaseren for morgendagens trailer. Borats retur nærmer seg, og i dag får vi en første teaser fra oppfølgeren til den sprø mockumentaren fra 2006.

Rett etter gårsdagens presidentdebatt mellom Donald Trump og Joe Biden, har Sacha Baron Cohen sluppet den første teaseren for oppfølgeren til 2006-filmen, Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Borat 2-teaseren, som kommer via Twitter-siden til Republikken Kasakhstan, høres Baron Cohens karakter pumpe opp Donald Trumps gjenvalgskampanje mens en serie videoer og bilder av presidenten fremhever en rekke av hans … kvaliteter.

Her er dagens teaser. En lengre trailer slippes natt til fredag. Borat 2 ble spilt inn i hemmelighet, og kommer på strømmetjenesten om noen uker. 23. oktober kan du se filmen på norske Amazon Prime Video.

 

Og siden det nå er presidentvalg i USA, kan du kose deg med denne klassikeren: