«Borat 2»-trailer: Borat er tilbake for å forandre USA før presidentvalget

Amazon har i dag premiere den offisielle traileren til Sacha Baron Cohens komedieoppfølger, med den offisielle tittelen «Borat: Subsequent Moviefilm.

Forhåndsryket var at filmen skulle hete Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan. I filmen gjenopptar Cohen som den kasakhstanske journalisten Borat som returnerer til Amerika med datteren sin i håp om å «gi henne til noen nær tronen». I tillegg vil han gifte med datteren sin til visepresident Mike Pence.

Hemmelige opptak

Cohen skjøt Borat-oppforfølgeren i hemmelighet i løpet av sommeren. Fans av komikeren begynte å lure på hva han hadde på gang etter at det i juni kom nyheter om at Cohen krasjet et høyreekstremistisk møte i Olympia, Washington, og overbeviste publikum om å synge en rasistisk sang med ham. Cohen dukket opp i kjeledress og falsk skjegg og sang om å injisere barna med «Wuhan-influensa.» Arrangementet var for Washington Three Percenters, en høyreekstrem militsgruppe.

Borat 2-trailer avslører at Sacha Baron Cohen var Trump-etterligneren som avbrøt Mike Pences under et møte med Trump-tilhengere..

Nok en Cohen-hendelse lekket etter at New Yorks borgermester Rudy Giuliani avslørte i juli at Cohen overrasket ham under et intervju på Mark Hotel i New York City. I midten av Giulianis intervju stormet en mann som antas å være Cohen i «iført et sprøtt» antrekk som inneholdt «en rosa bikini med blonder, under en gjennomsiktig mesh-topp.» Giuliani kalte spøken ”absurd”.

Skuddsikker vest

I tillegg til høyreekstreme grupper og Giuliani, forventes Cohen å tsikte seg inn på Mike Pence, Donald Trump og Jeffrey Epstein i Borat 2. Det ryktes at under møte med det ekstreme gruppper bar skuespilleren skuddsikker vest for sikkhets skyld.

Den opprinnelige Borat var en kassasukses i 2006 og spilte inn over 260 millioner dollar over hele verden. Cohen vant Golden Globe for beste skuespiller i en komedie eller musikal, og filmen fikk en Oscar-nominasjon for beste tilpassede manus ved den 79. Oscar-utdelingen.

Borat 2 kommer 23. oktober på Amazon Prime.