«No Time to Die»-er utsatt til 2021

No Time to Die, den siste James Bond-filmen er utsatt til neste år. Det kunngjorde filmskaperne fredag.

Filmen, med Daniel Craig i hans siste rolle som agent 007, flyttes til 2. april 2021, et år senere enn opprinnelig planlagt. No Time to Die skulle opprinnelig hatt prenierei mars i år. Filmen var den første storfilmen som flyttet utgivelsesdatoen da koronavirus begynte å spre seg. Den skulle så ha premiere i Storbritannia 12. november og i Norge 20. november.

“MGM, Universal- og Bond-produsenter, Michael G Wilson og Barbara Broccoli, kunngjorde i dag utgivelsen av No Time To Die, den 25. filmen i James Bond-serien, blir forsinket til 2. april. «Vi forstår at forsinkelsen vil være skuffende for fansen vår, men vi ser nå frem til å dele No Time To Die neste år.»

Mange filmer ble utsatt i kjølvannet av Tenets dårlige billettsalg i USA i september. Forsinkelsen er nok et stort slag for kinoene. Uten No Time to Die er Pixars Soul den 20. november den neste store filmen som er planlagt for kinoutgivelse. Imidlertid ryktes det om at Disney vil flytte det animerte eventyret og muligens til og med legge den ut på Disney Plus i stedet. To Warner Bros.-titler, Wonder Woman 1984 og Dune, er fortsatt oppført med premiere i desember, selv om det er en sjanse for at de også kan bli utsatt igjen.