90-årige Clint Eastwood skal lage film igjen

Cry Macho blir Clint Eastwoods neste film. Filmen bygger på et manus som har ligget i skuffen hans i over 30 år.

Clint Eastwood har funnet et nytt filmprosjekt, ifølge Variety. Han skal både produsere, regissere og spille hovedrollen i dramaet Cry Macho, om en pensjonert hestetrener som prøver å tjene raske penger ved å kidnappe en meksikansk gutt.

Manuset er basert på en roman av N. Richard Nash som ble utgitt i 1975. Nash har også skrevet manuset sammen med Nick Schneck.
Eastwood hadde planer om å filmatisere boken allerede på 80-tallet, men valgte bort Cry Macho for å lage Dirty Harry-filmen The Game of Death i stedet. I 2011 ble det kunngjort under filmfestivalen i Cannes at Arnold Schwarzenegger ville spille hovedrollen i ne filmatiswring med Brad Furman i registolen, men heller ikke det ble prosjektet gjennomført.

90 år gamle Eastwood er mer aktiv enm de fleste og har ikke gått inn i pensjonistrollen. Hans to siste filmr er The Mule (2018) hvor han også spilte hovedrollen, og Richard Jewell fra 2019.