Cry Macho blir Clint Eastwoods neste film. Filmen bygger på et manus som har ligget i skuffen hans i over 30 år.

Clint Eastwood har funnet et nytt filmprosjekt, ifølge Variety. Han skal både produsere, regissere og spille hovedrollen i dramaet Cry Macho, om en pensjonert hestetrener som prøver å tjene raske penger ved å kidnappe en meksikansk gutt.

Manuset er basert på en roman av N. Richard Nash som ble utgitt i 1975. Nash har også skrevet manuset sammen med Nick Schneck.
Eastwood hadde planer om å filmatisere boken allerede på 80-tallet, men valgte bort Cry Macho for å lage Dirty Harry-filmen The Game of Death i stedet. I 2011 ble det kunngjort under filmfestivalen i Cannes at Arnold Schwarzenegger ville spille hovedrollen i ne filmatiswring med Brad Furman i registolen, men heller ikke det ble prosjektet gjennomført.

90 år gamle Eastwood er mer aktiv enm de fleste og har ikke gått inn i pensjonistrollen. Hans to siste filmr er The Mule (2018) hvor han også spilte hovedrollen, og Richard Jewell fra 2019.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen