Kristofer Hivju skal spille i den Amblin-produserte science fiction-filmen Distant. Han får følge ut i rommet med Anthony Ramos og Naomi Scott.

Filmen forteller historien om en asteroide gruvearbeider som, etter krasjlanding på en fremmed planet, må kjempe mot utfordringene i sine nye omgivelser. Han må overvinne det tøffe terrenget, samt redde en annen overlevende – en kvinne som er fanget i sin redningsgskapsel.

Regissørene er Will Speck og Josh Gordon (Blades of Glory), noe som kan indikere en sci-fi med en komisk vri. Det er ikke klart hvem Hivju skal spille. Kristofer Hivju er internasjonalt mest kjent for sin rolle i fantasy-serien Game of Thrones.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen