«Coming 2 America» går rett til strømming

Oppfølgeren til Eddie Murphy-suksessen Coming to America går rett til Amazon Prime. Paramount har solgt Eddie Murphy-komedien til Amazon.

Når komedien Coming to America fra 1988 får sin oppfølger, er det strømmetjenesten Amazon som ruller ut den røde løperen for Eddie Murphy. Paramount hadde håpet å gi ut filmen på kino, men som vi alle vet, er det noen usikre tider for slike planer.

Studioet har derfor solgt Coming 2 America ​​(som oppfølgeren heter) til strømming, skriver Variety. Filmen forventes å ha premiere på Amazon Prime Video allerede 18. desember i år.

Murphy er tilbake i rollen som prins Akeem etter mer enn 30 år. Med seg til New York har han blant andre Arsenio Hall, Wesley Snipes, James Earl Jones og Leslie Jones – noen gamle og noen nye bekjente, med andre ord. Handlingen følger Akeem som oppdager at han har en sønn i USA, og må tilbake for å møte den usannsynlige tronarvingen.

Allerede neste uke slipper Amazon Prime Video den nye filmen om Borat – Borat: Subsequent Moviefilm.