Trailerpremiere: Prinsesse Diana i fokus i den nye sesongen av «The Crown»

The Crown har siden premieren i 2016 vært en av Netflix mest overdådige TV-serier, der hver sesong på ti episoder hver har kostet omtrent en milliard kroner.

I løpet av den fjerde sesongen kommer vi stadig nærmere vår nåtid når en av de mørkeste delene av dronning Elizabeths tid ved makten kommer i fokus. Prinsesse Diana, som i fjerde sesong blir spilt av Emma Corrin.

I den første traileren viser Netflix både den fine og gripende avslutningen rundt prins Charles og prinsesse Dianas tid sammen. Samtidig får vi se glimt av dronningens første møte med Margaret Thatcher, spilt av Gillian Anderson.

Olivia Colman (dronningen), Helena Bonham Carter (prinsesse Margret) og Josh O’Connor (prins Charles) vender tilbake til sine roller fra tredje sesong.

I løpet av den femte sesongen vil Elizabeth Debicki overta rollen som prinsesse Diana. For de som kjenner historien deres, betyr det at du ikke får til hele historien om prinsessen i løpet av den nye sesongen.

Premieren på den fjerde sesongen er 15. november.