Ny festivalpris på Black Nights Film Festival

Tallinn Black Nights Film Festival – en av Europas største filmfestivaler – er klar med prisen DDA Spotlight Award. Dette skjer i forbindelse med 50-årsjubileet til det globale PR-selskapet DDA, som håndterer mange filmer for studioer og filmfestivaler.

Den nye prisen vil gå til en kunstner eller filmskaper som bidrar til å fremme mangfold og inkludering i filmbransjen.

– Det er et stort privilegium for oss å opprette denne prisen sammen med våre venner i DDA. Dette byrået har gjennom mange år frontet filmer med viktige budskaper . Vi har alltid beundret kreativt mot hos filmskapere, uttaler festivalsjefen Tiina Lokk.

– Dette er en unik mulighet. Jeg ser frem til å dele ut denne viktige prisen i Talinn neste måned. Black Night er en svært prestisjetung og viktig filmfestival, særlig for Nord-Europa og de tilstøtende landene. Jeg gleder meg veldig til dette samarbeidet, og til å hjelpe kunstnere og filmskapere fra hele verden, sier DDA-sjefen Dennis Davidson.

Tallinn Black Nights Film Festival foregår i perioden 13. til 29.november.

(Toppbilde: Dennis Davidson og Tiina Lokk – © 2017 Tallinn Black Nights Film Festival. Foto – Aron Urb)