Nå starter «Star Wars»-innspilling med Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård har vært vanskelig å overtale til å bli med i Star Wars-verdenen. Men snart begynner innspillingen av en ny TV-serie for Disney Plus, der den svenske skuespilleren har en av rollene.

I våres ble det klart at han skulle ha en rolle og nå starter innpillingen.

-Manuset inneholder ikke så mye hvite plastgutter som løper rundt og skyter, sier Skarsgård til Aftonbladet.

For omtrent ti år siden takket Stellan Skarsgård en rolle i en Star Wars-film.

– De var interessert i meg, men jeg var ikke interessert. Det var en kjedelig rolle, selv om den ville bli større i neste film. Jeg husker ikke en gang hvilken film det var, sier han til TT.

Spilles inn i London

Men nå er det på tide for ham å gå inn i Star Wars-verdenen. Forleden var han i London for å prøve klær og parykk, og om fire uker kommer han tilbake til den engelske hovedstaden for å begynne å spille inn en foreløpig udøpt TV-serie som skal vises på Disney Plus.

Som alltid når det gjelder Star Wars, er det meste fortsatt hemmelig, men Skarsgård tør å løfte litt på sløret.

– Manuset er skrevet av Tony Gilroy, som skrev Rogue One, som er den beste filmen i serien. Det er et veldig godt manus, og det inneholder ikke så mange hvite plastmenn som løper rundt og skyter. I stedet får du se hvordan det ser ut i folks hjem og arbeidsplasser, og det er ikke så vanlig i Star Wars.

Hovedrollen i den nye serien spilles av Diego Luna, hvis karakter døde i Rogue One. Følgelig finner handlingen i den nye serien sted før den filmen.