Filmprodusent John M. Jacoben har for tredje gang publikumsuksess med Børning-filmene. Nå åpner har for å ta med seg hele sirkuset til India.

Siden premieren onsdag for en uke siden er Børning 3 sett av 150 000. Og nå åpner han for en fjerde film.

-Vi ser hele tiden på ideer til en fjerde film som kan skape interesse hos publikum vårt. Blant ideene er å ta hele Børning-sirkuset til India å lage Bombay Børning, sier John M. Jacobsen til NRK Nyhetsmorgen.

Dermed er det muligheter for at både Lillegul,  Roy (Anders Baasmo) og fansen kan få en fargerik opplevelsen med duften av curry i tillegg til svidd gummi.

Det er muligheter Lillegul nå må skipes til India.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen