Filmer for deg som elsker hunder

Som hundeeier har du kanskje et nært og kjært forhold til dine firbeinte venner. Hunden blir fort en del av hverdagen, og du blir kanskje ekstra engasjert når du ser en søt hund på film eller TV.

 Hundeeiere gjør som regel sitt ytterste for at hunden skal være sikker og trives. Det er ikke uvanlig å investere i et godt bilbur til hund, eller å kjøpe fôr av høyeste kvalitet. Så hvorfor ikke tilbringe litt kvalitetstid sammen med Fido foran TV-skjermen?

 Vi skal her tipse deg om noen spennende og rørende filmer der hunden spiller en viktig rolle. Finn en film om hund som passer for deg og din hund i bilbur!

 Marley & Me

Dersom du liker morsomme dramafilmer som passer for hele familien, er kanskje Marley & Me filmen du bør se. Men vær beredt – denne filmen er av det rørende slaget, og kan fort få tårene til å trille.

 Marley & Me har Owen Wilson og Jennifer Aniston i hovedrollene, samt en sjarmerende og klønete golden retriever. Filmen tar for seg hverdagslige utfordringer rundt det å ha hund, og portretterer en familie som ofte irriterer seg over hunden.

 I løpet av filmen utvikles imidlertid sterkere bånd mellom hund og mennesker enn hovedpersonene hadde sett for seg. Dette er en film som får fram det unike vennskapet mellom hund og menneske, og kan anbefales for hele familien.

 A Dog’s Purpose

Dersom du liker eventyrfilmer med en morsom og litt dramatisk vinkling, er A Dog’s Purpose en aktuell film som passer for hele familien. Også i denne filmen er det en golden retriever som spiller hovedrollen, samt stjerner som Josh Gad og Dennis Quaid.

 Filmen tar for seg en hund som er ute etter meningen med livet, noe den oppdager gjennom flere liv der den har ulike eiere. Et noe spesielt konsept kanskje, men absolutt underholdende – og litt rørende.

 Walt Disneys Bolt

Bolt er en animasjonsfilm som passer fint for de aller minste, men også voksne vil kunne få glede av denne actionfylte fiksjonsfilmen.

 Filmen Bolt handler om hunden ved samme navn, som tror han besitter superkrefter. Hunden tror at eieren er utsatt for fare, og drar ut på et actionfylt eventyr på tvers av landet for å redde henne.

 Det er kjente stjerner som John Travolta og Miley Cyrus som står bak stemmene til animasjonsfilmens ulike karakterer.

 Finn en hundefilm du elsker!

Det er ikke bare Lassie og Beethoven som har sjarmert en hel verden av film- og hundeelskere. I dag finner du flere titalls spennende og rørende filmer der hunder har inntatt hovedrollene. Da kan du se filmen sammen med din hund i bilbur.

 Finn en film om hund som både du og resten av familien kan hygge dere med, mens hunden koser seg i sitt bilbur bak i bilen!