MGMs drama med Jennifer Hudson er flyttet til  mål neste sommer. I tillegg til å fjerne Tomb Raider 2 fra kinoplanen, har MGM også satt en ny dato for Respect.

Biografien om livet og karrieren til soullegenden Aretha Franklin skulle ha amerikansk premiere i desember med en norsk premiere i januar. Filmen er nå flyttet til sensommeren 2021.

Årsaken kan være at MGM ikke har råd til en Oscar-kampanje siden deres store film No Time to Die har blitt koronaforsinket, spekulerer nettstedet Showbiz411.

Jennifer Hudson har hovedrollen i filmen som fokuserer på Franklins unge liv og tidlige skritt inn i musikkbransjen. Nykommer Liesl Tommy regisserer, og rollebesetningen inkluderer også Marlon Wayans, Forest Whitaker og Mary J. Blige.

Den nye premieredatoen for Respect er satt til 13. august 2021.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen