Kate Winslet slo Tom Cruises undervannsrekord

I Avatar 2 slår Kate Winslet Tom Cruises undervannsrekord fra Mission: Impossible Rogue Nation og holdt pusten under vann i syv minutter mens hun filmet en Avatar 2-vannscene.

Kate Winslet lærte å holde pusten i syv minutter. Den krevende innspillingen av Avatar 2 hjalp henne med å slå Tom Cruises rekord.
I Avatar 2 vil vi bli kjent med flere av innbyggerne på planeten Pandora. En av dem spilles av Titanic-stjernen Kate Winslet, som blir gjenforent med regissør James Cameron for en ny våt innspilling. Winslet er angivelig satt til å spille Ronal, en Na’vi fra en undersjøisk klan.

Winslet dukket ikke opp i den første Avatar-filmen. Filmingen Avatar 2 krevde mye av rollebesetningen for å skyte scener under vann, og Winslet har gjort alt for å forberede seg på sin rolle og har beskrevet deler av treningen i intervjuer. «Jeg måtte lære å fridykke for å spille den rollen i Avatar,» sier Winslet i et intervju med THR, «og det var bare utrolig.»

Dermed ser Tom Cruises gamle rekord ut til å bli slått. Cruise måtte holde pusten i seks minutter for en komplisert stunt-scene i Mission: Impossible – Rogue Nation. Ingen kmatch for Kate Winslet.

Avatar 2 kommer på kino i slutten av 2022, tretten år etter den første filmen. Handlingen følger Jake Sully og Neytiri som utforsker nye deler av planeten Pandora.

Utgivelsesdato for Avatar -oppfølgerne

Avatar 2 – filmpremiere 16. desember 2022

Avatar 3 – filmpremiere 20. desember 2024

Avatar 4 – filmpremiere 18. desember 2026

Avatar 5 – filmpremiere 22. desember 2028