Mariah Carey’s Magical Christmas Special er en eksklusiv høytidsbegivenhet fra den multi-platinum, multi-Grammy prisbelønte artisten Mariah Carey.

Den nye spesialen har premiere rett før 25-årsjubileet for Careys ikoniske høytidssang nr. 1 «All I Want For Christmas Is You», og vil inneholde det legendariske ikonet Carey og et stjernespekket utvalg av overraskende gjesteopptredener, for å livne opp julestemningen rundt om i verden. Den innovative spesialen vil kombinere musikk, dans og animasjon drevet av en universelt hjertevarmende historie som bringer verden sammen.

Det er ennå ikke avslørt når den nye spesialen får premiere.

 

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen