Mariah Carey’s Magical Christmas Special er en eksklusiv høytidsbegivenhet fra den multi-platinum, multi-Grammy prisbelønte artisten Mariah Carey.

Den nye spesialen har premiere rett før 25-årsjubileet for Careys ikoniske høytidssang nr. 1 «All I Want For Christmas Is You», og vil inneholde det legendariske ikonet Carey og et stjernespekket utvalg av overraskende gjesteopptredener, for å livne opp julestemningen rundt om i verden. Den innovative spesialen vil kombinere musikk, dans og animasjon drevet av en universelt hjertevarmende historie som bringer verden sammen.

Det er ennå ikke avslørt når den nye spesialen får premiere.

 

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som frilans filmjournalist. Han har jobbet flere år som journalist for magasiner og aviser, og dekket festivaler som Cannes, Berlin, Toronto og Venezia. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen