Her er de mest sette filmene på kino akkurat nå

Norske filmer dominerer kinotoppen. Fire av de fem mest sette filmene siste helg er norske – den femte er dansk.

Lørdag var det Den store kinodagen – noe som hjalp på kinobesøket. Til tross for det måtte helgens store norske familiepremiere Gledelig Jul nøye seg med en tredjeplass og 13 020 solgte billetter, slått av Børning 3 som holder andreplassen. Til tross for korona er den sett av over 264 000 – det er intet mindre en imponerende.

Førstplassen sist helg gikk til den norske barnefilmen Jul på Kutoppen som ble sett av 21 483.

Danske Et glass til med blant annet Mads Mikkelsen har fått strålende kritikker. Det gjenspeiles også å kinobesøket og filmen holder fjerdeplasssen og er sett av over 30 000 siden premieren for tre uker siden.

Knutsen & Ludvigsen – Det store Dyret holder en solid femteplass i helgen og har nå passert 200 000 solgte billetter med god margin og ligger an til å bli en av året mest sette filmer sammmen med Børning 3.

Uken skuffelse for kinoene og distributør er garantert Gledelig Jul som man håpet på skulle fylle kinosalene etter Børning 3. Den jobben er nå overlatt til Jul på KuToppen.

Børning 3 har fortsatt et solid grep om publikum og ligger an til å bli årets mest sette film på kino.

KINOTOPPEN

  1. Jul på KuToppen
  2. Børning 3
  3. Gledelig Jul
  4. Et glass til
  5. Knutsen & Ludvigsen – Det store Dyret