Tom Hanks-filmen «News of the World» er solgt til Netflix

Tom Hanks har hovedrollen i Paul Greengrasss´episke westerndrama News of the World. Tom Hanks klaget da hans forrige suksess Greyhound ble solgt til Apple TV+, så han er nok ikke fornøyd i dag heller.

Variety skriver at den kommende Universal-filmen News of the World vil bli utgitt på Netflix utenfor USA. Universal planlegger fremdeles en kimorelease i USA rundt jul (noe som vil gi filmen mulighet til Oscar-nominasjon), men internasjonalt er det strømming som teller. Det er ikke klart når Netflix skal vise filmen. Planen var opprinnelig julepremiere i 25. desmber i USA, og resten av verden januar

News of the World finner sted på 1800-tallet og følger en krigsveteran som tar på seg å beskytte en ung jente under en farlig reise.

Hvis du hadde håpet å se News of the World på kino, er ikke alt håp ute. I løpet av høsten og vinteren vil flere Netflix-filmer vises på utvalgte kinoer rundt om i Norge. For eksempel er det planlagt visninger i fjorten dager av David Finchers Mank og Ron Howards Hillbilly Elegy på mindre kinoer, hovedsakelig i de store byene.

Johanna Leonberger (Helena Zengel) and Captain Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks) i News of the World regissert av Paul Greengrass.