«Black Panther 2» vil ikke gjenopplive Chadwick Boseman med CGI

Moderne teknologi har gjort det mulig for noen filmskapere å bruke skuespillere som ikke lenger lever. De mest kjente eksemplene de siste årene er Paul Walker i Fast & Furious 7 og Peter Cushing i Star Wars-filmen Rogue One.

«Det er bare én Chadwick, sier Marvel-sjef Victoria Alonso og kommenterer:»Til tross for gode intensjoner, etterlater denne typen CGI-cameos publikum med en dårlig følelse – det er rett og slett ikke bra nok … og spørsmålet er også om det er moralsk riktig?

Men MCU-fans kan i det minste puste lettet ut. Marvel vil ikke bruke datakraft til å lage en digital versjon av Chadwick Boseman til oppfølgeren av Black Panther. Filmprodusenten Victoria Alonso lover dette i et intervju med den argentinsk nettsiden clarin.com:

– Nei, det er bare én Chadwick, og han er ikke lenger med oss. Dessverre err kongen vår død i det virkelige liv, ikke bare i fiksjonens verden, så vi trenger litt tid til å se hvordan vi kan gå frem i historien (…) Vi må finne en måte å ære franchisen på.

Boseman døde av kreft i august tidligere i år, bare 43 år gammel. En oppfølger til hans hitfilm Black Panther fra 2018 er planlagt med premiere våren 2022.