Freddy Krueger-skuespilleren blir med i den nye sesongen av Stranger Things sammen med syv andre skuespillere.

TVLine rapporterer at Robert Englund, mest kjent for å spille Freddy Kreuger i Terror on Elm Street-filmene, er klar for den fjerde sesongen av Stranger Things. Englund skal spille den nye karakteren Victor Creel, som er fengslet på et mentalsykehus for et forferdelig drap på 50-tallet.
Den fjerde sesongen vil finne sted i både USA og Russland, men bortsett fra det er det foreløpig veldig lite kjent om handlingen den kommende sesongen.

Det er foreløpig uklart nøyaktig når den fjerde sesongen skal slippes, men forutsatt at pandemien ikke setter flere pinner i produksjonshjulet, vil vi forhåpentligvis få den en gang i slutten av 2021.

I tillegg til Englund vil også Jamie Campbell Bower (The Twilight-filmer), Eduardo Franco (American Vandal) og Joseph Quinn (Howards End) vises i gjentatte roller mens Sherman Augustus (Into the Badlands), Mason Dye (Bosch), Nikola Djuricko (Legends) og Tom Wlaschiha (Game of Thrones) deltar i noen mindre roller.

Om forfatter

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen