Innspillingen av «Black Panther 2» begynner i juli

Innspillingsstart er nå avklart, men det er enå ikke kjent hvordan Marvel skal fylle tomrommet som Chadwick Boseman etterlot seg.

Black Panther-oppfølgeren begynner opptakene neste sommer, skriver Hollywood Reporter. I juli håper Marvel å få kameraene til å rulle.

Ryan Coogler er tilbake som regissør, og en ny skuespiller som har blitt med er Tenoch Huerta, kjent fra Netflix-serien Narcos: Mexico. Han skal spille en av filmens skurker.

Også tilbake er Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett og Letitia Wright – hvis karakter Shuri sies å ha en mer fremtredende rolle i oppfølgeren.

Det store spørsmålet gjenstår: hvordan vil Marvel fylle tomrommet etter Chadwick Bosemans død? Produsentene har allerede sagt at en CGI-versjon av skuespilleren ikke er aktuelt. Det er mer sannsynlig at King T’Challa også har dødd i filmens verden, og at noen andre må ta over som superhelten Black Panther. Så langt er det bare spekulasjoner fra fansens side.

2020 var det første året siden 2009 da Marvel Studios ikke ga ut en eneste spillefilm på kinoene. I 2021 venter desto flere: Black Widow (7. mai), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (9. juli) og Eternals (11. november).

Black Panther 2 har som mål å ha premiere 6. mai 2022.