Kultfilmen «Killer Klowns From Outer Space» kan få en oppfølger

Kultfilmen Killer Klowns From Outer Space fra 1988 kan ha en oppfølger på gang. Dette ifølge regissør Stephen Chiodo, som for tiden jobber med Alien Xmas for Netflix – håpet er å overtale strømmegiganten.

– Vi snakker med dem. Vi snakker om det hele tiden. Vi har prøvd å få til en oppfølger helt siden den første filmen, og fansen blir sinte på oss. Vi prøver, men filmindustrien går sakte. Det er en interesse, noen sjefer vil lage filmen. Så blir de byttet ut og de nye forstår ikke tingen.

– Men vi får se om Alien Xmas går hjem på Netflix og om de omfavner oss, sa Chiodo til Comicbook.com.

Stephen Chiodo var med på å skrive filmen sammen med broren Charles Chiodo. Den satiriske skrekkfilmen handler om romvesener som invaderer jorden forkledd som klovner, og regnes som en av de store kultrullene på 80-tallet.

Filmskaperne anbefaler alle fans å kontakte MGM, som eier rettighetene, hvis de vil se mer:

– Hvis folk skriver til MGM og spør: «Hvor er oppfølgeren vår?» så … Vi har mange ideer om hvordan det kan fortsette, det kommer an på fansen.