Strømmegigantene slåss om «Godzilla vs Kong»

Det overdådige monstermøtet Godzilla vs Kong er den siste store filmen som kan gå fra kino og direkte til strømming. Netflix sies å være villig til å betale over 200 millioner dollar for monsterfilmen.

Hollywood Reporter skriver at Netflix allerede har lagt inn et bud på over 200 millioner dollar. En avtale med dem vil gjøre det mulig for Legendary Pictures å tjene penger på kinoer i Kina, hvor Netflix ikke eksisterer. Men medprodusenter Warner Bros. sies å være ivrige etter å sende filmen til sin egen strømmetjeneste, HBO Max (som hittil bare er tilgjengelig i USA).

En representant fra Warner Bros. avviser imidlertid informasjonen og sier at «planen er å slippe filmen på kino neste år». Premieren er fortsatt planlagt i mai 2021, men som kjent kan mye endres.

Godzilla vs Kong er den fjerde filmen i Legendary Pictures ‘såkalte Monsterverse, etter Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2016) og Godzilla: King of the Monsters (2019).

Oppfølgeren har Alexander Skarsgård og Millie Bobby Brown i hovedrollene, og regissøren er Adam Wingard.