Mystisk «Death to 2020»-teaser lagt ut av Netflix

Hugh Grant spiller en av rollene i Charlie Brookers nye prosjekt «Death to 2020». Netflix har nettopp gitt ut en mystisk teaser for prosjektet lansert som «en uforglemmelig komediebegivenhet».

En hånlig dokumentar om året 2020 er i gang, avslører Hugh Grant i et intervju. Skuespilleren forteller til Grib at han spiller historikere som ser tilbake på året: – Jeg er ganske nedslående. Og du vil like parykken min.

Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow og flere andre stjerner blir å se i Death to 2020.

Den fiktive dokumentaren vil bli vist på Netflix, men foreløpig er ingen andre detaljer kjent. Brooker har tidligere sagt at han ønsker å takle flere komiske prosjekter, ettersom verden stort sett ser ut som en Black Mirror-episode. Den dystopiske sci-fi-antologien hadde sin siste sesong sommeren 2019.

Selv om de fremdeles ikke har noe faktisk materiale å vise til, blir store navn lovet. Blant annet vil Samuel L. Jackson og Lisa Kudrow spille kommentatorer som ser tilbake på året vi alle vil glemme. Black Mirror-manusforfatter Charlie Brooker er ansvarlig for prosjektet.

Ingen premieredato er oppgitt, men mest sannsynlig vil denne unike «årsoppsumeringen» slippes allerede i slutten av desember.