Hugh Grant spiller en av rollene i Charlie Brookers nye prosjekt «Death to 2020». Netflix har nettopp gitt ut en mystisk teaser for prosjektet lansert som «en uforglemmelig komediebegivenhet».

En hånlig dokumentar om året 2020 er i gang, avslører Hugh Grant i et intervju. Skuespilleren forteller til Grib at han spiller historikere som ser tilbake på året: – Jeg er ganske nedslående. Og du vil like parykken min.

Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow og flere andre stjerner blir å se i Death to 2020.

Den fiktive dokumentaren vil bli vist på Netflix, men foreløpig er ingen andre detaljer kjent. Brooker har tidligere sagt at han ønsker å takle flere komiske prosjekter, ettersom verden stort sett ser ut som en Black Mirror-episode. Den dystopiske sci-fi-antologien hadde sin siste sesong sommeren 2019.

Selv om de fremdeles ikke har noe faktisk materiale å vise til, blir store navn lovet. Blant annet vil Samuel L. Jackson og Lisa Kudrow spille kommentatorer som ser tilbake på året vi alle vil glemme. Black Mirror-manusforfatter Charlie Brooker er ansvarlig for prosjektet.

Ingen premieredato er oppgitt, men mest sannsynlig vil denne unike «årsoppsumeringen» slippes allerede i slutten av desember.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen