Filmselskapet Marv har store planer for Matthew Vaughns actionfylte  Kingsman-franchise. I følge administrerende direktør Zygi Kamasa er det planer om «omtrent syv nye filmer», skriver Deadline.

– Vi ønsker å få selskapet til å vokse og gi ut flere filmer. Vi har en Kingsman-serie på gang, og det er to eller tre andre franchiser som er under utvikling sammen med Kingsman-verdenen, sier han.

De to første filmene, Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle, har samlet spilt inn over 800 millioner dollar på kino.

Neste års The King’s Man tar oss tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.

I løpet av våren 2021 vil prequel-filmen The King’s Man slippes. Den forteller historien om hvordan den hemmelige spionorganisasjonen en gang startet når historiens verste tyranner og kriminelle hjerner samles for å planlegge en krig og drepe millioner, kjemper en mann mot klokken for å stoppe dem.

Med studioets sjenerøse planer kan Kingsman bli den neste store britiske filmfranchisen og en utfordrer til James Bond.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen