Star Wars er i vinden som aldri før, og det er på Disney+ det skjer. På en konferanse for investorer offentliggjorde nylig Disney og Lucasfilm en rekke kommende serier og filmer satt i Star Wars-universet. Men det var ikke alt vi fikk vite da. Nå har vi fått vite om ennå en kommende serie! 

Les mer om hva som ble offentliggjort på konferansen her.

Før vi går videre, så vil jeg advare om at denne teksten inneholder noen milde «spoilere» fra The Mandalorian, som for tiden er å se på Disney+.

Ennå her? Flott!

De som ble sittende gjennom hele «rulleteksten» etter forrige, sesongavsluttende episode av The Mandalorian, fikk med seg en ekstra scene. Her får vi se den legendariske dusørjegeren Boba Fett (Temuera Morrison) og skarpskytteren Fennec Shand (Ming Na-Wen) bane seg vei inn i tronerommet til den avdøde gangsteren Jabba the Hutt. Etter å skutt ned alle til stede, inkludert Jabbas tidligere sjefshåndlanger Bib Fortuna (her spilt av Matthew Wood), tar Boba Fett selv tronen.

Så får vi tittelen: «The Book of Boba Fett».

Star Wars-fans har ønsket seg dette lenge: en egen serie om Boba Fett. Og den kommer på Disney+ i desember 2021!

Delta i diskusjonen