Amazon vil kjøpe Chris Pratts «The Tomorrow War»

Strømmetjenesten Amazon Prime er klar til å betale 200 millioner dollar for sci-fi-filmen. Chris Pratts kommende storfilm «The Tomorrow War» ser ut til å gå tapt for kinolerret.

Variety skriver at Amazon Studios er klare til å skrive uten sjekk på omtrent 200 millioner dollar for å ta sci-fi-historien til strømmetjenesten.

Filmen skildrer en futuristisk konflikt der menneskeheten taper en krig mot romvesener. Forskere finner en måte å tilkalle soldater fra fortiden som kan hjelpe til med å vinne kampen og redde verden. Foruten Pratt (Guardians of the Galaxy) medvirker Yvonne Strahovski og J.K. Simmons. Chris McKay (The Lego Movie) står for regien.

Når avtalen er signert, blir The Tomorrow War den største eksklusive premieren til dags dato på Amazon Prime Video som nylig hadde stor suksess med Borat 2. Til våren slipper de også komedien Coming 2 America.

The Tomorrow War skulle etter planene komme på kino over hele verden til sommeren.