Forspillet til HBOs The Sopranos er flyttet til september. Filmen, som skulle komme i mars, får nå kinopremiere til høsten.

Vi hadde nesten glemt at kult-serien The Sopranos får en prequel-film. Midt i alle de store filmene som skifter dato, har også  The Many Saints of Newark blitt utsatt et par ganger.  The Many Saints of Newark vil bli sluppet samtidig på kino og på strømmetjenesten HBO Max 24. september, skriver Variety.

Filmen foregår i en tid da Newark kokte med konflikter, da rivaliserende gangstere prøvde å utfordre den mektige DiMeo-familiens kontroll over byen. James Gandolfinis sønn Michael Gandolfini spiller en yngre versjon av Tony Soprano.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen