Vil fjerne Trump-rolle i «Alene hjemme 2»

Macaulay Culkin slutter seg til oppfordringen om å fjerne Donald Trumps cameo-rolle i Alene hjemme 2.

Alene hjemme-stjernen tweeter at han er ‘solgt’ på ideen om å erstatte Trump digitalt med en eldre versjon av Culkin selv.

Culkin svarte på en tweet som ba «om støtte til å erstatte tTrump i Alene hjemme2 med 40 år gammel Macaulay Culkin» med det eneste ordet: «Solgt.» Culkin fulgte deretter opp med å svare «Bravo» på en annen tweet som inneholdt en komisk redigering av Trump erstattet av tomrom.

Trump vises kort i Hjemme alene 2, hvor Kevin (Macaulay Culkin), ber ham om veibeskrivelse til lobbyen på Hotel Plaza som Trump eide den gangen. I et intervju med Insider i desember 2020 sa filmregissøren Chris Columbus at Trump “presset seg inn i filmen” ved å insistere på at han skulle få en rolle i filmen i retur for å la skyting foregå på hotellet.

Columbus la til at Trumps cameo var et populært trekk: “Da vi screenet den for første gang skjedde det merkeligste – folk jublet da Trump dukket opp på lerretet. Så jeg sa til klipperen min: ‘La ham være i filmen. Det er et øyeblikk for publikum. ‘»