Armie Hammer blir erstattet etter ekle beskyldninger

Skuespilleren Armie Hammer hopper av Jennifer Lopez-komedien Shotgun Wedding rett før innspillingsstart. Rollen vil bli gitt til en annen skuespiller.

Årsaken er ifølge Variety en «sosial medieskandale» der Hammer blir hengt ut som avsender av ubehagelige meldinger på Instagram. Lekkede innlegg som ser ut til å være sendt fra Hammers konto til en ukjent kvinne beskriver seksuelle fantasier som involverer blod, voldtekt og kannibalisme.

«Jeg har ikke tenkt å svare på beskyldningene som er ren tull. Men etter de onde og falske angrepene mot meg på nettet, kan jeg ikke med god samvittighet forlate barna mine i fire måneder til å dra og filme i Den Dominikanske republikk,» kommenterer stjernen.

Det var Armie Hammers egen beslutning om å forlate filmen, med støtte fra filmselskapet Lionsgates.

Hammer har derimot nettopp signert på å spille i The Offer, TV-serien som skal skildre innspillingen av filmklassikeren Gudfaren. Der skal han spille filmprodusenten Al Ruddy, skriver Deadline.

Hammer blir ellers å se på kino til høsten i Kenneth Branaghs Døden på Nilen (Death on the Nile) som egentlig skulle hatt premiere sist høst, men som nå kommer på kino i september.