John Dutton (Kevin Costner) calls in a favor in the second episode of Paramount Network's "Yellowstone." Episode 2 entitled 'Kill the Messenger' premieres on Wednesday, June 27, 2018 at 10 pm, ET/PT.

Nå kommer nok en strømmetjenste – Paramount+ lanseres i Norge

Fra og med den 25. mars vil norske seere kunne ta i bruk Paramount+. ViacomCBS har nettopp annonsert at  strømmetjenesten Paramount+ nå lanseres i Norden.

Det vil ingen ende ta med nye strømmetjenester. Nok kommer nok en amerikansk gigant å banen med sin egen strømmetjenste. Sist ut var Disney+ som allerede har sikret seg 150 millioner abonnenter i løpet av et år og Netflix har passert 200 millioner. ViacomCBS har lenge sittet på gjerdet, men nå lanseres Paramount+i USA den 4. mars 2021, Latin-Amerika den 4. mars 2021 og Norden den 25. mars 2021.

Innhold og pris

Strømmegigantene konkurrer både på pris og innhold. Vår hjemlige tjenester ligger stort sett i prissjiketet 100 til 150 kroner måneden. Disney+ lykkes med sitt lavpristilbud på 69 kroner måneden. Paramount+ har ikke sluppet noen pris for abonnementet ennå, men i hjem som allerede er fullastet med både norske, skandinaviske og internasjonale strømmetjenester, er det sannsynlig at det må lokkes med en god pris hvis folk skal tegne nok et abonnement.

Pramount+ vil by på originale titler og bygger videre på ViacomCBS’ arv og filmbibliotek. Blant de allerede annonserte seriene finner vi: Miniserien The Offer, som handler om innspillingen av Gudfaren – en av de mest legendariske filmene i Paramounts historie – samt en ny utgave av Behind the Music  fra MTV og The Real Criminal Minds -True Crime Docuseries.

Homeland forlater HBO Nordic og Viaplay og blir en del av Paramount+.

Paramount+ har også fått de eksklusive rettighetene til Showtime-produksjonene. Selskapet står blant annet bak  dramaserien First Ladies, som får premiere senere i år. I serien finner vi Viola Davis i rollen som førstedamen Michelle Obama. Flere Showtime-serier som tidligere ble vist på blant annet Netflix og HBO Nordic ventes å dukke opp på tjenesten, blant annet Homeland, Twin Peaks, The Tudors, The Affair og Masters of Sex.

Ved lansering vil seerne kunne se alle de tre sesongene av den kritikerroste Kevin Costner-dramaserien Yellowstone hvorav sesong 3 er eksklusivt for Norden.