Armie Hammer forlater «Gudfaren»-serie

Den skandaleomspunnede skuespilleren har også mistet to andre filmjobber i løpet av de siste to ukene.

Det har vært en tøff måned for Armie Hammer, som i løpet av få uker har fått sitt rykte ødelagt. Han er i hardt vær etter at det som angivelig er private Instagram-meldinger av svært tvilsom art som nylig ble spredt for offentligheten.

I dag kunngjøres det at skuespilleren forlater tv-serien The Offer, en storsatsing fra Paramount+ om arbeidet med mafia-klassikeren Gudfaren. Hammer skulle ha spilt produsent Al Ruddy.

Deadline rapporterer at Armie Hammer også er ute av den stjernespekkede Watergate-serien Gaslit, med Julia Roberts og Sean Penn i rollelisten. Nylig forlot han også actionkomedien Shotgun Wedding med Jennifer Lopez. Det er ikke klart om han forlot prosjektene frivillig eller fikk sparken på grunn av de negative overskriftene i media.