Den skandaleomspunnede skuespilleren har også mistet to andre filmjobber i løpet av de siste to ukene.

Det har vært en tøff måned for Armie Hammer, som i løpet av få uker har fått sitt rykte ødelagt. Han er i hardt vær etter at det som angivelig er private Instagram-meldinger av svært tvilsom art som nylig ble spredt for offentligheten.

I dag kunngjøres det at skuespilleren forlater tv-serien The Offer, en storsatsing fra Paramount+ om arbeidet med mafia-klassikeren Gudfaren. Hammer skulle ha spilt produsent Al Ruddy.

Deadline rapporterer at Armie Hammer også er ute av den stjernespekkede Watergate-serien Gaslit, med Julia Roberts og Sean Penn i rollelisten. Nylig forlot han også actionkomedien Shotgun Wedding med Jennifer Lopez. Det er ikke klart om han forlot prosjektene frivillig eller fikk sparken på grunn av de negative overskriftene i media.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen