Nicole Kidman skal lage Amazon-serie av Maria Sødahls «Håp»

Nicole Kidman skal produsere en tv-serie basert på Maria Sødahls Håp. Serien Hope skal lages av Kidmans produksjonsselskap Blossom Films for Amazon Prime.

Rettighetene til filmens tilpasning ble ervervet av Amazon Studios. Manuset er skrevet av Alice Bell, som også vil fungere som utøvende produsent sammen med Kidman, skriver Variety.

Maria Sødahl Håp, med Andrea Bræin Hovig og Stellan Skarsgård, er Norges Oscar-kandidat og ble nominert til beste regissør og beste skuespillerinne ved 2020 European Film Awards.

Det blir ikke røpet mye om Hope ennå, men vi vet at fortellingen vil bli en krønike over tolv dager i julen hvor vi følger et ektepar og derres seks barn med moren kjemper  mot dødelig kreft.

Maria Sødahls film med Andrea Bræin Hovig og Stellan Skarsgård blir nå tv-serie produsert av Nicole Kidman.(Foto: Motlys/Agnete Brun

Blossom Films, er grunnlagt av Nicole Kidman og hennes produserende partner Per Saari. Blossom Films er for tiden i pre-produksjonsfasen for The Expatriates, en serie basert på Janice Y.K. Lees roman  som vil bli regissert av Lulu Wang og med Kidman i hovedrollen. Kidman og Saari vil også produsere. Andre Blossom

Produksjonsselskapet siste suksess  The Undoing trakk millioner av seere på tvers av alle plattformer og ble en enorm suksess for HBO.