Nye filmer fra Warner Bros. kommer på HBO Nordic

Wonder Woman 1984 og Tenet er noen av de store filmene som får en eksklusiv strømmepremiere på HBO Nordic i 2021. HBO Nordic vil være det eksklusive strømmestedet for en rekke store filmer fra Warner Bros. i 2021, ifølge en pressemelding.

Allerede i februar er det tid for dramaet The Way Back med Ben Affleck og den animerte familiefilmen Scoob!. I mars kommer superheltfilmen Justice League i Zack Snyders egen Director’s Cut.

Senere venter filmer som Tenet, Roald Dahls Heksene (The Witches) og Wonder Woman 1984. De vil ha strømmepremiere på HBO Nordic i løpet av året.

Warner Bros. rystet filmverdenen tidligere i vinter da det ble kunngjort at alle studioets filmer i 2021 vil bli strømmet på HBO Max samtidig som på kinoer. En måte å takle pandemien på og gi publikum sikker tilgang til nye filmer. Dette gjelder imidlertid bare i USA – globalt venter en tradisjonell kinopremiere på titler som Godzilla vs Kong (mars) og Dune (oktober), slik er i det minste er planen akkurat nå.

Roald Dahl-filmatiseringen, Roald Dahls Heksene, skulle hatt norsk kinopremiere 29. januar, den er foreløpig utsatt til mars. Wonder Woman 1984 får forhåpentligvis kinopremiere i løpet av februar.

Warner Bros filmer på HBO Nordic 2021:

Just Mercy – tillgjengelig nå
The Way Back – 10 februar
Scoob! – 13 februar
Impractical Jokers: The Movie – 21 februar
Zack Snyder’s Justice League – 18 mars
Tenet – i løpet av 2021
Roald Dahls Heksene – i løpet av 2021
Wonder Woman 1984 – i løpet av 2021