Marilyn Manson blir klippet bort fra en kommende episode av TV-serien American Gods, skriver Entertainment Weekly. Fem kvinner beskylder kunstneren og skuespilleren for overgrep.

Årsaken er gårsdagens beskyldninger mot stjernen fra hans tidligere forlovede Evan Rachel Wood (kjent fra Westworld), som forteller om «år med misbruk» på Instagram. Wood og Manson møttes da hun var 19 og han 38.

Fire andre kvinner har kommet frem med lignende historier. Manson benekter alt og kaller beskyldningene «en fryktelig forvrengning av virkeligheten».

Manson har en tilbakevendende rolle som Johan Wengren, sangeren i et death metal-band, i tredje sesong av American Gods – Han vil nå bli klippet vekk fra de gjenværende episodene som ennå ikke har blitt sendt, kunngjør kanalen Starz via Twitter.

TV-kanalen Shudder følger samme linje og fjerner en kommende episode av antologiserien Creepshow som Manson deltar i.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen