«The Man Who Fell to Earth» blir tv-serie med Chiwetel Ejiofor

Paramount+ skal lage en tv-serie basert på sci-fi-boka «The Man Who Fell to Earth» som tidligere ere filmatisert med David Bowie i hovedrollen. 

EW rapporterer at Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Locked Down) er klar for hovedrollen i tv-filmatiseringen av «The Man Who Fell to Earth», en rolle som David Bowie hadde da boka med samme navn ble en spillefilm i 1976 i regi av Nicolas Roeg.

Den nye serien får premiere på Paramount+, den nye strømmetjenesten som blir lansert i midten av mars, med Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) og Jenny Lumet (Clarice) som showrunnere og manusforfattere sammen. Serien vil være basert på forfatteren Walter Tevis` sci-fi-bok fra 1963, Tevis har også skrevet boken som danner grunnlaget for den utrolig populære Netflix-miniserien The Queen’s Gambit.

Chiwetel Ejiofor overtar rollen til David  Bowie når The Man Who Fell to Earth blir tv-serie på den nye strømmetjenersten Paramlount+.

Handlingen til The Man Who Fell to Earth handler om den utenjordiske Thomas Newton, som kommer til jorden, fordi hans egen planet (Anthea) er plaget av en forferdelig tørke som et resultat av flere atomkrig. Newton er ekstremt smart og ser ikke ut til å bli eldre. Siden det ikke er noe vann igjen på hjemmeplaneten, må han gjøre alt i sin makt for å bruke det Jorden har å tilby, for å redde de siste 300 overlevende fra Anthea.

The Man Who Fell to Earth fra 1976 lansert på kino i en restaurert versjon. Her kan du se traileren til filmen med David Bowie: