Paramount+ kommer med sin første nordiske serie

«Hunden Ib» blir den første originalserien fra Paramount+ for det nordiske markedet. Den nye strømmetjenesten lanseres i hele Norden 25. mars.

Paramount+ vil, i tillegg til å bringe unike historier, ikoniske stjerner og et fjell av underholdning, også investere i lokale produksjoner. Hunden Ib er en del av tjenestens offensive satsing på lokalt innhold i Norden.

«Hunden ib» er produsert av VIS KIDS, en divisjon av ViacomCBS International Studios, i samarbeid med det danske produksjonsselskapet MiniCosmos. Den kommende serien er rettet mot yngre barn og følger eventyrene til en liten og nysgjerrig hund. Sesong 1 vil være tilgjengelig på Paramount+ ved lansering, og var en stor seersuksess da den hadde premiere på NRK og de øvrige nordiske allmennkringkasterne i 2016.

Sesong 2 er eksklusivt produsert for den nye strømmetjenesten og får premiere sommeren 2021.

“Vi er alltid på jakt etter det beste innhold over hele verden. I dag er jeg veldig glad for å annonsere at vi har funnet en liten hund ved navnet Ib i det nordiske markedet. Dette er vårt første skritt i en offensiv satsing på egetprodusert innhold i Norden for den kommende strømmetjenesten Paramount+, og vi er veldig glade for at det er den nye sesongen av det populære formatet Hunden Ib takket være vår partner MiniCosmos”, sier Jesper Dahl, nordisk sjef i ViacomCBS.

Med lanseringen av Paramount+ tilspisses strømmekrigen ytterligere. Lanseringen er en viktig prioritet for ViacomCBS. ViacomCBS kunngjorde nylig at den etterlengtede strømmetjenesten Paramount+ vil lanseres i USA, Canada og Latin-Amerika den 4.mars 2021, etterfulgt av Norden den 25.mars og Australia senere i år.