Superheltfilm i ny version: «Zack Snyder’s Justice League» slippes på HBO Nordic

Zack Snyder’s Justice League kommer 18. mars på HBO Nordic. Nå har Warner Bros. sluppet en en trailer på filmen.

Handlingen er lagt etter hendelsene til Batman v Superman: Dawn of Justice hvor Batman og Wonder Woman danner et superhelteam inkludert Flash, Aquaman og Cyborg mens gruppen prøver å beskytte verden mot Steppenwolf.

Traileren åpner med en voiceover fra Lex Luthor: “The god is dead” og gir oss som forventet et nytt blikk på Jared Letos Joker.

Justice League hadde primiere i november 2017 på kino. Snyder var den opprinnelige regissøren, men gikk av prosjektet under etterproduksjonen av personlige årsaker, og lot Joss Whedon gå inn og fullføre filmen. Etter utgivelsen kritiserte fansen bidragene Whedon ga til filmen og opprettet en årelang internettkampanje som ba Warner Bros. om å gi ut Snyder’s originale versjon.

I tillegg til å gi ut Snyders originale visjon for filmen er det også bli lagt til nytt innhold, spesielt Jared Leto blir med i rollelisten, og gjentar rollen som Joker, superskurken han tidligere spilte i Suicide Squad.