«COVID-21: Lethal Virus» – årets verste film?

Zombie-thrilleren COVID-21: Lethal Virus er i dag sluppet på strømmetjenestene. En snittkarakter på 1,6 av 10 på IMDb, tyder på at filmen er omtrent like lite populær som korona.

«Filmen er fryktelig, karakterene bryter alle reglene i zombiefilmen, dialogen er forferdelig og effektene ser elendige ut. Det ser ut til at kameramannen har hatt hjerneslag. Men jævla moro å se isbjørner på fylla», skriver en av seerne  på IMDb i en kommentar.

COVID-21: Lethal Virus slippes i dag på video-on-demand. I følge IMDb-filmdatabasen kan dette være årets verste film, om ikke tiåret. Brukernes gjennomsnittlige rangering er 1,6 av 10.

Synopsis er som følgende: Klimaendringene har sluppet løs et gammelt rabiesvirus fanget i isen på Arktis. Sivilisasjonen blir rammet av et nytt dødelig virus, er konsekvensene kaotiske og dødelige. Det kaster verden ut i ytterligere krise.En kvinnelig forsker prøver å komme til laboratoriet for å lage en kur for å redde verden, beskyttet av en eksentriker og to medlemmer av spesialstyrkene.  Gruppa sliter ikke bare med den infiserte befolkningen, men også med et dystert dilemma: fortjener menneskeheten virkelig å bli reddet?

Frister det likevel å se årets slakt, så er COVID-21 nå tilgjengelig blant annet påpå SF Anytime og Viaplay.