Ny trailer: «Allen v. Farrow» – vårens mest kontroversielle dokumentar

Er det på tide å revurdere geniet Woody Allen? Se den nye traileren for HBO-dokumentaren her.

Woody Allens glorie er sterkt avhørt i den nye HBO-dokumentaren Allen v. Farrow, som ser nærmere på skandalene i stjerneregissørens privatliv -skandaler som Hollywood har lukket øynene for, og som har blitt feid under teppet gjennom årene av dyktige PR-folk.

I dokumentaren Allen v. Farrow er de sterkeste scenene er datteren Dylans filmede beretning om far Woodys tafsevaner. En video som ble vist til retten allerede under Mia Farrows foreldrerettstvist med Allen på begynnelsen av 90-tallet.

I #metoo-tiden har vi fått en smertefull påminnelse om hvordan selv våre mest anerkjente skuespillere og artister har skjeletter i skapet. Oscar-vinneren Kevin Spaceys karriere ble ødelagt av påstander om overgrep. Popidolet Michael Jackson status ble ødelagt etter at nye vitnesbyrd om voldtekt kom fram.

Woody Allen ble frikjent for mangel på troverdige bevis, og Mia ble fremstilt som løgner og hevngjerrig i media. Allens rykte ble knapt plettet, og stjernene har fortsatt å søke til filmene hans.

Ordet «pedofil» hører egentlig ikke sammen med vårt kollektive image av Woody Allen, som er blitt skapt på lerretet de siste femti årene. Dokumentaren Allen v. Farrow vil ikke være en lett fordøyelig opplevelse, spesielt ikke for Allens mange fans, men likevel et must-see når den slippes neste uke.

Se den siste traileren her:

Allen v. Farrow består av fire episoder og har premiere på HBO Nordic 22. februar. Deretter slippes en ny episode hver mandag.