«Velkommen til Utmark» – ny norsk serie på HBO

I april er det klart for en ny HBO norsk serie med Tobias Santelmann og  Marie Blokhus i hovedrollene. Velkommen til Utmark er en historie om horerier, ensomhet, sjalusi, svindel og nederlag.

Velkommen til Utmark er skrevet av danske Kim Fupz Aakeson og regissert av islandske Dagur Kári.

Alle kjenner alle i dette øde samfunnet i ytterkanten av sivilisasjonen. Utmark er et sted der stemningen er merkelig og vill, og gjestfrihet ikke gjelder for nyankomne. Når en optimistisk skolelærer ankommer bygda i håp om en bekymringsfri tilværelse i naturskjønne omgivelser, innser hun snart at den eneste som oppfører seg sånn noenlunde fornuftig er en 12 år gammel jente.

Foruten Tobias Santelmann, Marie Blokhus finner vi Alma Günther og Stig Henrik Hoff i de store rollene.

Første sesong av Velkommen til Utmark har premiere på HBO Nordic i Norden og i Europa i alle HBO Europes territorier den 18. april.

Velkommen til Utmark føyer seg i rekken av HBO Europes nye nordiske serier, som Gösta, skrevet og regissert av Lukas Moodysson og den norske seersuksessen Beforeigners  og den kommende danske serien Kamikaze, basert på en novelle av Erlend Loe.