Ny Trailer: Disneys Cruella fremstår som den nye Joker

En ny traileren til Disneys Cruella er nå sluppet og hun fremstår nærmest sjokkerende. Den Emma Stone presenterer i traileren er en helt annen Cruella  enn Glen Closes 90-tallstolkning.

Dett er definitivt noe ikke helt annet enn man forventer av Disney. Tonen og stilen til traileren minner mye om Todd Phillips’ Joker.

Filmbransjen har blitt ledet av to «trender» de siste årene: superheltfilmer og live-action-remakes av animasjonsfilmer. Disney har vært en del av begge deler, men det er sistnevnte kategori som har fått mye kritikk, ettersom studioet har valgt noen av sine mest populære animerte klassikere og laget  live-action-versjoner, og ikke alle har prestert bra. Likevel har Disney en lang liste med live-action-filmer under utvikling, og neste i kø er Cruella.

Disney-fansen som forventer noe som ligner Maleficent, vil få seg en fryktelig overraskelse da denne djevelske fashionistaen bærer sin ondskap som en krone, men det er ikke alt traileren avslører.

Regissert av Craig Gillespie og med Emma Stone i tittelrollen, er Cruella basert på karakteren Cruella de Vil fra Dodie Smiths roman «Hundre og en dalmatinere» fra 1956. Cruella de Vil blir best husket for sin animerte Disney-versjon fra 1961, og senere for sin første live-action-versjon i 1996-nyinnspillingen og oppfølgeren, der Glenn Close spilte den legendariske skurken.

Denne Cruella er imidlertid forskjellig fra tidligere versjoner, da det vil ta seerne tilbake til 1970-tallet for å følge den unge motedesigneren Estella de Vil når hun blir besatt av hundens skinn og senere blir den nådeløse og skremmende skurken alle nå kjenner.

Filmen får kinopremiere i USA og Europa 28. mai