Nå kommer Paramount+ i Norge – slippes til 69 kr måneden

Kampen om strømmekundene tilspisser seg ytterliger når Paramount+ nå lanseres. Prismessig legger de seg på samme intropris som Disney+.

Prisen for den nye appen er 69 norske kroner. I forbindelse med lanseringen den 25.mars i Norden vil brukerne registrere seg for en syv dagers gratis prøveperiode.

Paramount+ vil være hjemmet til en noen av verdens største filmfranchiser som Mission Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien, i tillegg til eksklusive strømmepremierer på filmer som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria og Bølle i trøbbel.

Mission Impossible-filmene vil være blant storfilmene på Paramount+.

Høydepunkter i 2021

Tjenesten vil tilby eksklusive fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios, i tillegg til en mangfoldig samling av Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-filmer og eksklusive, rykende ferske storfilmer og en god miks av globalt og lokalt innhold som spenner over alle sjangere.

Kommende Paramount+ Originals og eksklusive serier som får premiere på Paramount+ i Norden er:

 • The Man Who Fell to Earth med Oscar-nominterte og BAFTA-vinner Chiwetel Ejiofor i hovedrollen. Den kommende serien basert på Walter Tevis roman med same navn og den ikoniske kultklassikeren med David Bowie. Serien vil følge en fremmed karakter som kommer til jorden ved et vendepunkt i den menneskelige evolusjonen. Han blir nødt til å konfrontere sin egen fortid for å bestemme fremtiden vår.
 • Mayor of Kingstown, laget av den Oscar-nominerte serieskaperen Taylor Sheridan som tar et nærmere blikk på USAs fengselsvesen
 • Lioness, også fra serieskaper Taylor Sheridan
 • The Offer, en miniserie om innspillingen av The Godfather – en av de mest legendariske filmene i Paramounts historie – skapt av den Oscar- og Emmy-nominerte manusforfatteren Michael Tolkin
 • Guilty Party med Kate Beckinsale, produsert av CBS Studios
 • The Harper House, produsert av CBS Studios
 • Y:1883, en prequelserie til Yellowstone

Showtime flytter til Paramount+

Kommende SHOWTIME-premierer. Fra mars vil det være her du kan se eksklusive premierer på nye, unike serier. Fanfavoritter som Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday og City on a Hill er blant seriene som vil være å finne i 2021-biblioteket.

De tidligere annonserte SHOWTIME-seriene som vil få eksklusiv premiere på Paramount+ senere i år inkluderer den nye Dexter-rebooten, American Rust og dramaet The First Lady. Hun portrettere den tidligere førstedamen Michelle Obama. I rollen som Betty Ford finner vi Oscar-, Emmy-nominerte og Golden Globe®-vinner Michelle Pfeiffer. Golden Globe-vinner og Emmy-nominerte Gillian Anderson portretterer Eleanor Roosevelt.

 Paramount+ Originals og eksklusive serier 

Tjenesten vil tilby Paramount+ Originals og eksklusive, nye serier. Fra og med lanseringen vil Paramount+ eksklusivt tilby samtlige sesonger avYellowstone og kritikerroste On Becoming a God in Central Florida.

 De nye, eksklusive premierene for lanseringen er:

 • Two Weeks to Live med Maisie Williams
 • Indie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og regissert av James Lafferty, med Stephen Colletti (kjent fra One Three Hill) i en av hovedrollene
 • De to første sesongene av Jordan Peeles The Twilight Zone
 • Den Europeiske actionthrilleren Mirage
 • Den mexicanske sci-fi-mysteriserien Dani Who?
 • Sesong 1 og 2 av krimserien The Coroner

Barn og familie

Paramount+ er hjemmet til noen av de største barnefranchisene i verden, inkludert Svampebob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora utforskeren og PAW Patrol. Tjenestens familie- og barne-innhold består blant annet av Nickelodeons bibliotek og en rekke helt nye originalserier basert på de mest elskede figurene i selskapets historie.

 Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years – den aller første spin-offen til Svampebob Firkant – er en av mange store barnetitler som vil være på tjenesten ved lansering. Dette er en data-animert originalserie som tar seerne tilbake til da de ikoniske karakterene til Bikini Bottom møttes for aller første gang, i en sommerleir som du ikke har sett maken til. Senere i 2021 får vi se Nickelodeon Studios første co-produksjon med Imagine Kids+Family –  The Astronauts – en helt ny live-action-serie som følger en gruppe barn som begir seg ut på tidenes eventyr etter at de feilaktig blir skutt ut i verdensrommet.