Michael Bay spiller for tiden inn action-thrilleren Ambulance med Jake Gyllenhaal. I går holdt det på å gå fullstendig galt under innspillingen.

Filmen beskrives  som en film i stil  med de ikoniske 90-talls actionthrillere Speed ​​og Bays spillefilmdebut Bad Boys. Manuset er skrevet av Chris Fedak og basert på den danske filmen Ambulancen, har vært svært ettertraktet i mange år, men har aldri klart å låse en regissør – før Bay tok jobben.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen