XXX

Strømmekrigen tilspisser seg – nå vil Amazon Prime satse på Norge og Norden

Amazon Prime Video vil satse mer på kunder i Norge. Nå tilbyr strømmetjenesten blant annet en rekke eksklusive filmer og TV-serier, lanserer en lokal merkevarekampanje og mye mer.

Paramount+ rulles for øyeblikket ut i Norden, og nå svarer Amazon Prime Video med å utvide innholdet og legge seg lavest prismessig. Strømmetjenesten tilbyr et gratis sju dager prøveabonnment og deretter for 65 kroner måneden. Til nå har mye av innholdet på Amazon Prime ikke vært tekstet på norsk -den gjøres det nå noe med.

Fra 1. mars kan norske kunder se prisvinnende Amazon Originals-innhold, som blant annet TV-seriene The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel og Star Trek: Picard, samt filmene Coming 2 America, Tom Clancy’s Without Remorse og suksessfilmen Borat Subsequent Moviefilm.

Prisvinnende og eksklusive Amazon Originals

Prime Video tilbyr kundene et bredt utvalg av populære filmer og TV-serier på tvers av sjangere, inkludert kritikerroste Amazon Originals-serier som The Grand Tour, The Boys, Star Trek: Picard og Emmy Award-vinnere som The Marvelous Mrs. Maisel og Fleabag.

Senere i år kommer dessuten The Underground Railrod og Panic, Modern Love sesong 2, samt thrilleren Cruel Summer – alle basert på bestselgende noveller.

Nye filmer fra ErosSTX

I Prime Video får norske kunder tilgang til de nyeste filmene gjennom en eksklusiv avtale med ErosSTX i Norden. Kundene får muligheten til å se en rekke eksklusive premierer i 2021, som den etterlengtede The Mauritanian, med Jodie Foster og Benedict Cumberbatch i hovedrollene. Senere i år blir også kritikerroste I Care A Lot med Rosamund Pike, Guy Ritchies ikke navngitte spionthriller med Jason Statham, Hugh Grant og Josh Harnett, og avslutningvis actionthrilleren Cop Shop med Gerard Butler.

Klassiske samlebokser og filmserier

Blnarv klassikerne på Amazon Prime Video finnes Haisommer.

Nordiske kunder kan også nyte klassiske samlebokser med serier som Parks & Recreation, The Office US, Supernatural, Mad Men, This Is Us, Downton Abbey og CSI og barnefilmer som Kung Fu Panda: The Paws of Destiny og Despicable Me 2. I tillegg er populære filmserier tilgjengelig i tjenesten, med actionthrillere som Bourne, samt Haisommer, Jurassic Park og Tilbake til fremtiden.