Nok en utsettelse på «Fast & Furious 9» og «Minions»

Du trodde ikke at det var slutt med avlyste kinopremierer? Universal Pictures trekker i håndbremsen på to av sine kommende blockbusters, Fast & Furious 9 og nye Minions.

Actionfilmen Fast & Furious 9 med Vin Diesel i hovedrollen skulle ha gått opp i fjor vår, og har siden blitt flyttet flere ganger. Nå  har den nok en gang fått en ny premieredato. 25. juni er det som nå gjelder.

Den animerte prequellen Minions: The Story of Gru går på en verre forsinkelse. I stedet for 2. juli i år slippes den 1. juli 2022, skriver Variety. Da har filmen stått ferdig på lager i to år.

Det kan se ut til at pandemien snart er over, med vaksiner på vei ut til publikum. I USA har flere og flere kinoer vært i stand til å åpne, men så lenge situasjonen er uklar, vil filmstudioene ta det sikre forbi de usikre og beskytte sine milliarder dollar-franchiser.