Se traileren til påskekrimen «Den som dreper – Mørket» med Tobias Santelmann

Årets store påskekrim på Viaplay slippes i sin helhet på strømmetjenesten palmesøndag, 28. mars. Nå kan du den offisielle traileren for den nye sesongen, med Exit-aktuelle Tobias Santelmann i hovedrollen.

Første sesong av Den som dreper – Mørket satte seerrekord da den hadde premiere på Viaplay, og derfor er det med stor glede at strømmetjenesten snart kan vise en ny sesong. Serien er Viaplays store satsing som årets påskekrim og alle åtte episodene slippes på palmesøndag, 28. mars.

Den nye sesongen av Den som dreper – Mørket er en mørk psykologisk krimserie som tar utgangspunkt i tre uoppklarte mord på øya Fyn i Danmark.Tobias Santelmann spiller en tilsynelatende velfungerende familiefar som forvandles til en kaldblodig morder av unge menn når mørket senker seg. Samtidig øker presset på kriminalekspert Louise (Natalie Madueño) og hennes desperate jakt på gjerningsmannen.

Når enda en ung mann blir funnet drept under lignende omstendigheter blir Louise involvert etterforskningen. Saken blir raskt mer komplisert når det viser seg at hun kan ha en personlig forbindelse til morderen – som er mer intelligent og kynisk enn det hun klarer å forestille seg.