Ron Howard har funnet skuespillere til «Thirteen Lives»

De fleste av oss husker kanskje hvordan verden holdt pusten i 2018 da 12 unge fotballspillerne ble fanget i en hule i Thailand etter en oversvømmelse. Om du ikke husker dette, kommer det nå en påminnelse, for den amerikanske regissøren Ron Howard er i gang med filmen Thirteen Lives, som gjenforteller det dramatiske redningsarbeidet. 

Det er skuespillerne Viggo Mortensen, Colin Farrell og Joel Edgerton som kommer til å lede an i hovedrollene. William Nicholson, som også skrev manuset til Gladiator, har også skrevet manus for denne filmen.

Viggo Mortensen spiller huledykkeren og redningseksperten Richard Stanton. Colin Farell spiller John Volanthen, en spesialist på redningsarbeid under vann og Joel Edgerton spiller legen Dr. Richard Harris. Det gjenstår å se hvem som skal spille Elon Musk, som blandet seg inn i redningsarbeidet på en måte bare han kunne ha funnet på.

Det er ukjent når Thirteen Lives får premiere, men med en regissør og et en gjeng slik skuespillere, er nok ikke dette en film som går oss forbi i stillhet.