Jakob Oftebro i ny Netflix-produsert actionthriller

I november 2020 annonserte Netflix at Noomi Rapace spiller hovedrollen i den svenske spillefilmen Svart Krabbe, regissert av Adam Berg. Nå er også Jakob Oftebro med på laget.

I dag avslører Netflix at Jakob Oftebro, Erik Enge, Dar Salim og Ardalan Esmaili blir med Noomi Rapace. Rollebesetningen inkluderer også Aliette Opheim og David Dencik.

Regissør Adam Berg sier: “Jeg er veldig glad og stolt over at denne sterke rollebesetningen skal gi liv til denne filmen, og dens karakterer – at disse drevne skuespillerne, med deres øyne, stemmer, ansikter og kropper, skal dra oss gjennom historien. De kommer til å få oss til å føle på brutaliteten ved krig, viktigheten av håp i en håpløs verden og prisen man må betale for å overleve. De tar med seg vakker medmenneskelighet inn i den kalde verdenen som er Svart Krabbe.”

Noomi Rapace har hovedrollen i Svart Krabbe. Nå får hun følge av Jakob Oftebro blant annet i en actionthrilleren som skjer i en verden med klimaendringer.

Svart Krabbe er en postapokalyptisk actionthriller fra en verden som er revet fra hverandre av klimaendringer og krig. Gjennom en endeløs vinter sendes soldater ut på et farlig oppdrag til det frosne havet for å transportere en pakke som til slutt kan avslutte krigen. Utstyrt med skøyter, uvitende om hva de bærer på eller hvem de kan stole på, utfordrer oppdraget deres egen tro og tvinger dem til å stille seg selv spørsmålet: hva er de villige til å ofre for sin egen overlevelse?

Svart Krabbe vil lanseres globalt på Netflix i 2022.