Vega Scene lanserer i dag egen strømmetjeneste

-Vega Hjemmekino blir en forlengelse av kinoen, en slags kuratert videobutikk på nett, der man leier eller kjøper de filmene man ønsker å se, uten å føle seg forpliktet av et abonnement, sier Truls Foss, programsjef for kinoen på Vega Scene.

Vega Hjemmekino skal være en strømmetjeneste som rendyrker kvalitetsfilmen. I samarbeid med danske Level K etablerer Vega Scene VOD-plattformen Vega Hjemmekino. Tjenesten lanseres i dag, 24.mars.   

Siden har i dag rundt 150 filmer, og antallet vil øke i månedene framover. Tilbudet omfatter filmer i alminnelig distribusjon og suppleres med filmer som ikke har ordinær kinolansering og klassikere fra arkivet. På sikt skal tjenesten også by på filmserier, regissør-retrospektiver, uavhengige filmer og kortfilmer. Vega Hjemmekino blir et brukervennlig strømmetilbud der publikum selv velger om de vil leie eller eie filmene sine – uten en løpende abonnementskostnad.

-Vi håper at Vega Hjemmekino vil bidra til å øke interessen for kvalitetsfilm samt bidra til lettere tilgang til denne type film»,  forteller daglig leder i Vega Scene, Unnur Sande.