I dag lanseres den nye strømmetjenesten Paramount+ i Norge

Paramount+ lanseres på Apple TVs kanaler for første gang i Norden. Den omfattende tjenesten vil også være tilgjengelig via partnerplattformene Telenor og Allente.

 Den nye strømmetjenesten Paramount+ vil være tilgjengelig via Apple TV-kanalene på Apple TV-appen for første gang i Norden fra og med 25. mars. Tjenesten vil deretter bli tilgjengelig gjennom Paramount+ appen senere i april.

Serier og originalfilmer

Med mer enn 6000 episoder og filmer gjennom året vil Paramount+ være hjemmet til ikoniske suksesser fra Showtime, CBS, og Paramount Studios. Tjenesten vil i tillegg bestå av en rekke Paramount+ originalserier, eksklusive premierefilmer, dramaserier, Nickelodeon-serier, MTV-programmer, Paramount-filmer og en god miks av førsteklasses internasjonalt og lokalt innhold fra alle sjangre.

The Twilight Zone

Ved lanseringen vil tjenesten tilby eksklusive premierer på serier som Two Weeks to Live, med Maisie Williams, de første to sesongene av indiekomedieserien Everyone is Doing Great,skrevet og regissert av James Lafferty and Stephen Colletti, og de første to sesongene av Jordan Peeles The Twilight Zone. Senere i år lanseres enda flere eksklusive serier.

Flere Showtime-serier som tidligere ble vist på blant annet Netflix og HBO Nordic ventes å dukke opp på tjenesten, blant annet Homeland, Twin Peaks, The Tudors, The Affairog Masters of Sex.

Familiesatsing

For barn og familier vil Paramount+ tilby noen av de største franchisene i verden, deriblant Svampebob, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Utforskeren og PAW Patrol. Seerne får se flunkende nye originalserier basert på Nickelodeons kjæreste karakterer, slik som den helt nye data-animerte serien Camp Korall: SvampeBobs underår – verdens første spin-off av Svampebob. Det vil også være lokalt innhold på tjenesten: Den første sesongen av Hunden Ib vil være tilgjengelig fra lansering, mens andre sesongen – den første originalserien fra Paramount+ for det nordiske markedet – kommer til sommeren.

Solid filmbibliotek

Filmelskere får tilgang til en stor samling av storfilmer, alt fra ikoniske filmserier som Mission:Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien til nye eksklusive premierer på filmer somTesla, Capone og Escape from Pretoria.

Marlon Brando som Vito Corleone i Gudfaren.

 For de som elsker komediesjangeren kan fråtse i serier som South Park, Awkwafina: Nora from Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, The Roast franchise, Broad City og Drunk History.

Paramount+ vil dessuten tilby mengder med realityserier og -dokumentarer, med nye premierer på prisbelønte MTV-formater som blant annet The Hills sesong 2, som kommer i mai. Og som om ikke dette var nok: Det vil være over 100 episoder fra Smithsonian Channel, som dekker temaer som forskning, natur, kultur, historie og luftfart.

Fra og med den 25. mars kan Apple-kunder registrere seg for en syv-dagers gratis prøveperiode og abonnere direkte på Paramount+ på Apple TV-appen. For alle partnerne vil prisene variere avhengig av plattform.